sunnuntai 20. tammikuuta 2013

värjäyksiä ja muutama rannekoru

Ostin huuto.netistä lisää helmiä, joten niistä juttua, kun olen saanut ne. Kädet syyhyää jo hommiin, vaikka olisi miljoona muutakin hommaa.

Ystäväni tilasi kummitytölleni pieneen nojatuoliin virkattua päällistä. Päällinen tulee olemaan valkoista matonkudetta.
Virkkaminen onneksi luonnistuu helposti ja nopeasti. Ehkä kaikkein tympein homma oli selvittää matonkude kutistamisen jälkeen. Tähän käytin tilanteen mukaan omia lapsiani ja heidän kavereitaan apuna. Ihme kyllä, että tällaisessa hommassa minulla ei mene hermot, mutta monessa muussa asiassa menee helposti.
Tuolin päällisestä on valmiina istuinosa ja sisäpuoli selkänojasta. Enään on ulkopuoli selkänojasta tekemättä, joten hyvällä mallilla ollaan. Valmista pitää olla viimeistään 2.2, kun heillä on kummityttöni pikkuveljen ristiäiset.

Lisää lankavärjäyksiäni.
Aivan ihanaa homma tämäkin. Ihanaa kokeilla eri värejä. Kiva, kun tätä pystyy tekemään ihan tavallisessa mikrossa, kun ei tule hajuhaittoja. Tyttäreni sanoikin, että täällä tuoksuu ihan lämpimältä hedelmäkarkilta.
Nyt pidän pienen tauon värjäämisissä, ellei joku halua mieleisen väristä, mutta varastoon en tee ennenkun saan näitä vyyhtejä vähemmäksi.
Eli nämäkin vyyhdit on myynnissä. Hinta 12e/vyyhti+postit.
Ihanaa väriterapiaa...Lisäksi muutama rannekoru. Joihinkin laitoin pienen koristeen.


Avainkaulanauhoja joustolankaan tehtynä.

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille lukijoilleni. Laittelen jossainvälissä pientä arvontaa pystyyn.


2 kommenttia:

  1. Pirtsakan värisiä lankoja!
    Kuullostaa mielenkiintoselta tuo lankojen itse värjääminen. :)

    VastaaPoista
  2. Miten ihmeessä lankoja värjätään MIKROSSA :O Kai ne nyt pitää purettaa edes ensin? Vai onnistuuko sekin mikrossa...
    Itse olen tutustumassa kasvivärjäykseen mutta kool aid värit näyttää aina niin ihanan pirteiltä että miettinyt että sellaistakin pitää kokeilla, mutta onko se oikeasti noin helppoa sitten... O.o

    VastaaPoista