lauantai 31. tammikuuta 2015

nyörisukat

Vielä on arvontaa muutama tunti jäljellä, joten tässä postauksessa ei vielä voittaja selviä. Ensi postaukseen sitten.
Löysin joskus viime kesänä netin syövereistä ohjeen tällaisiin nyörisukkiin. Tulostin ohjeen itselleni, mutta siinä ei selviä, mistä ohje on alkuperältään.
Nämä sukat on tehty ohjeen mukaan siten, että valkoinen osa on tehty ohjeen mukaan ja ruosteenoranssi osa kaksi kerrosta pidempi.
Sukat ovat veikeät, koska ne on neulottu tasona ja neulottu pääty yhteen, joka tulee varpaiden kohdalle.
Sukissa ei ole selkeää kantapäätä, joten koko on aika one size, mutta minusta tärkein tieto ehkä on pohkeen leveys tai lähinnä se onko kapeat, vai paksut pohkeet, koska silloin kerroksia lisätään enemmän ainakin tuohon oranssiin osaan. Tai ainakin näin luulisin.

Sukkia tehdessä tuntui, että ei tämä ole oikein minun juttu, mutta kun sukat oli täysin valmiit, niin tykästyin näihin niin, että voisin tehdä useammat parit, mutta kelle??
Voisi tulla aika veikeän näköiset myös tuosta itsevärjätystä seiskaveikasta. Hmm...
Haluaisiko joku tilata minulta tällaiset sukat?
Kysy hinta sähköpostilla.

Mukavaa ja lumentäytteistä loppuviikkoa ja alkuviikkoa kaikille. Ihanaa, kun on lunta ja lisää tulee.

2 kommenttia:

  1. Tuosta mallista tulee ihan mieleen rajantakainen Karjala.

    VastaaPoista
  2. Näin itsekkin jossain kuvan noista nyörisukista ja kuvaa katsomalla tekaisin langanlopuista sukat myyntiä varten vielä ovat myymättä.En minäkään ensin innostunut mutta sukkien valmistuttua ihastuin.Nuo sinun sukat hyvänväriset. Joo sukkia tehtäs enemmän jos joku tarttee. hyviä käsityöhetkiä sinne. Tmarjalellu Raahesta

    VastaaPoista