maanantai 31. joulukuuta 2012

vuoden viimeinen päivä

Neulontatyöt edistyy kohtalaisesti.
Bemarisukissa toinen sukka on valmis ja toinen on kohta kantapäässä. Sitten niihin enään ne merkkien teot.
Pitsitähdistä on kolme punaista valmiina ja kaksi sinistä. Punaisia ei tietääkseni tarvitse tehdä, kun yhdeksän ja neljä välitähteä. Teen välitähdet sitten samalla, kun yhdistän liinat.
Kahdet siililapaset on valmiita ja päätelty, joten niistä kuvat myöhemmin.
Yhdet siililapaset tuli tehtäväksi.
Jos tässä vähän yhteenvetoa tästä vuodesta yritän saada aikaiseksi, niin siililapasia on tullut varmaan tehtyä n.30 paria, siilisukkia muutamat, jussisukkia 7 paria, koiran villapaitoja 1, huovutettuja töppösiä 1, kahdet pupulapaset asiakkaan haluamasta karvasta (peruslapanen, johon selkäosaan ompelin jonkin eläimen karvaa nahasta kiinni lapaseen), normaaleja villasukkia muutamat, lovikkalapasia muutamat, neulehelmirannekkeita 12 paria, käsilaukkutöppösiä 10 paria, salomoninsolmuhuiveja muutamat, horoskooppilapasia 2 ym. Eli mitä tästä voimme päätellä...neulon kesät ja talvet.
Koruja olen tehnyt:
Lasihelmirannekoruja varmaan 50 kpl
Erilaisia korviksia 50 paria
Lasi/puuhelmikaulakoruja 10 kpl
Muita eri koruja yli10 paria tai kappaletta.

Nyt olen aikeissa ruveta värjäämään lankaa kool aid-väreillä. Heti kun on vähänkin aikaa, niin rupean värjäämään. Pitää vain käydä ostamassa pari ruutaa ja kertakäyttöhaskoja.
Lankoja tulee sitten myyntiin. Haluamiaan väriehdotuksia saa laittaa minulle. Ei sido ostamaan, vaan ihan mielenkiinnosta voin tehdä sen värisiä, mitä lukijat tykkäävät.

Oikein hyvää alkavaa vuotta 2013 kaikille lukijoilleni. Uusille ja vanhoille.
Olen oikein innostunut tästä blogista, eli juttua tulee melkein päivittäin.

1 kommentti:

  1. Laitahan kuvaa sitten tähti liinoista:-) kiinnostaisi minuakin

    VastaaPoista