tiistai 5. helmikuuta 2013

Oikein hyvää keskiviikkoa

Tuli taas päivänä eräänä värjäiltyä lankaa. Nyt kokeilussa oli 7-veljestä langan kaverina nallelankaa luonnonvalkoisena ja valkoisena.
Kaverini oli myös värjännyt näillä väreillä 100% villalankaa ja oli pessyt vyyhdin ennen neulomista. Vyyhdistä ei ollut lähtenyt yhtään väriä, eli niinkun arvelinkin, niin väri kiinnittyy mikrossa niin hyvin lankaan kiinni, ettei sitä tarvitse enään purettaa, niinkun muissa värjäyksissä tarvitsee tehdä.
Olen menossa pienimuotoisiin myyjäisiin myymään lauantaina näitä värjäyksiäni ja korujani. Saa nähdä, miten menee kaupaksi. Yleensä minulla ei ole oikein mennyt näissä paikallisissa myyjäistapahtumissa juuri mitään. Sain edes sen verran, että saisi pöytäpaikan maksettua (15e) ja muutaman euron bensarahaa, niin sen jälkeen keikki muu tulo olisi extraa.
Nyt en olekkaan vähään aikaan ollut myymässä mitään, kun monta myyntitapahtumaa oli peräkkäin, ettei mennyt, kun pari juttua tai ei ollenkaan. Tympäännyin ja ajattelin pitää taukoa. Nyt saikin kaveri houkuteltua mukaan, niin kokeilen, miten käy.

Tässä siis värjäilyjä...

Pari työtäkin on ihan loppusuoralla ja tarkoitus olisi saada nämä tänään päättelyjä vaille valmiiksi.
Lammaslapasista puuttuu toinen peukalo (oma malli). Yli polven sukkien malli on novitan sivuilta.
Kaikista inhottavin homma tässä neulomisessa on päättelyt. Kuinkahan siihen saisi kunnon innostuksen. Aina mulla jää lojumaan joksikin aikaa jo valmis työ, muttakun päättelyt on vielä tekemättä...Muistakaahan osallistua arvontaan. Vielä puolitoista viikkoa aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti