lauantai 10. elokuuta 2013

ohuesta ontelokuteesta virkattu wc-paperirullateline

Niin se vaan syksykin tulla jolkottaa. Katsoin ikkunasta ulos aamulla ja huomasin, että paljon on tippunut jo lehtiä puista. Ei niinkään puista huomaa, mutta nurmikolla on jo useampi kymmenen koivunlehteä. Miten se näin yhtäkkiä ja varkain tuli...
Yöt on olleet tosi pimeitä jo. Onneksi vain yöt, eikä vielä aamut, eikä illat. Inhoan sitä, kun talvella tulee pimeä niin aikaisin päivällä.

Nyt käsitöihin, eli...
Sain hyvältä ystävältäni toimeksiannon, että jonkinlainen trikookuteesta tai ontelokuteesta virkattu wc-paperirullateline olisi kiva ja muotona voisi olla tuollainen "pullopussin" muoto, eli rullat tulevat siihen päällekkäin. Ajatuksena oli tehdä joko 3 rullalle tai 4 rullalle. Tein vain kolmelle, koska minusta 4 rullalle olisi tullut liian syvä.
Materiaalina on tosiaan luonnonvalkoinen ohut ontelokude ja jos tarkkaan katsoo, niin huomaa värinvaihtumiskohdan noin puolessavälissä, koska se on tehty toisen vyyhdin lopusta ja toisen vyyhdin alusta, eli kude loppui kesken. Näyttäisi näissä luonnonvalkoisissakin olevan värieroja.
Jotain pitsikuviotakin yritin siihen loihtia.
Aika tyytyväinen olen, vaikka tämä ensimmäinen tällainen on. Sen verran kiva tuli, että voisihan noita useammankin tehdä.8 kommenttia:

 1. Kiva idea ja nätti toteutus :).

  VastaaPoista
 2. On kyllä todella ihana. Saa vaikka naulaan roikkumaan ja piilotettua vessapaperirullat saataville, muttei näkösälle :)

  VastaaPoista
 3. Onpa hieno ja kätevä. Mun pitäis ommella ihan kankaasta uusi kun vanha on alkanut kyllästyttämään :)

  VastaaPoista
 4. Hauska idea! Just tuskailin vessapaperin loppumista vessassa :(

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva ja kaunis idea:) Palkinto tuli perille ja oli tosi ihana,kiitos:)

  VastaaPoista
 6. Kivan näköinen!

  Kokeileppa kirjautua lukijaksi huomenna uudestaan, joskus se auttaa:)

  VastaaPoista
 7. ihana! saisiko tähän ohjetta??

  VastaaPoista