sunnuntai 8. syyskuuta 2013

tämänhetkisiä projekteja

Työn alla on tosiaan kuvassa näkyvät työt.
Matto luonnonvalkoisesta trikookuteesta. Maton koko tulee olemaan 130cm*160cm. Matossa on vain pylväitä ja lopuksi kierrän maton reunat vielä kiinteillä silmukoilla. Mattoon tulee vielä kolme pientä juhannusruusu-mallilla tehtyä hieman erikokoista puuvillalangasta virkattua kuviota, jotka lopuksi kiinnitän ommellen maton yhteen nurkkaan. Oikeastaan odotan innolla tämän maton valmistumista, koska on niin erilainen, kun muut, mitä olen tehnyt.

Kuten jo varmaan päättelittekin, niin kuvassa on myös lörppöpipon alku. Lankana on isoveli ja kooksi tulee ihan normaali aikuisen pipo, johon tulee tupsu. Alussa tein vitosen puikoilla 2o2n ja nyt työssä on kutosen puikot.

Kuvassa on myös suuritöinen, kohta jo onneksi valmis pintaneuleinen pikkujakku. Tuota kuviota oli todella hidasta tehdä ja alkuun piti olla ohje kokoajan käsillä. Kun oppi 6 silmukat ja 8 kerroksen mallikerran, niin sitten olikin jo sen verran nopeampaa tehdä, ettei tarvinut katsoa kokoajan ohjetta. Tämä siis vielä kuitenkin vaiheessa, eli sivusaumoissa on vielä jonkinmatkaa yhdistettävää, kaulus ja etulista, johon tulee napinlävet ja napit. Himoitsen puunappeja tähän työhön.

Oikein hyvää syksyä kaikille. Kiva, kun on vielä aika lämmintä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti