torstai 27. maaliskuuta 2014

Virkattu kori ohuesta ontelokuteesta

Tuli tuossa päivänä eräänä virkattua pieni kori ohuesta ontelokuteesta. Väri vaaleanharmaa ja pohjan osassa oli virkkuukoukku nro 6 ja reunoilla koukku nro 7.
Virkkasin kiinteillä silmukoilla koko korin. Pohjan ympäryksessä oli 48 silmukkaa, kun aloitin reunan. Pohja tehty spiraalina, eli jatkettu suoraan seuraavalle kierrokselle, kun taas reuna on tehty aina kierros kerrallaan, eli edellinen kierros suljettu piilosilmukalla kierroksen ensimmäiseen silmukkaan.

Tässä taas myyjäisasioita mietin.
Olen menossa tuohon naapuripitäjän kevättorille myymään toukokuun puolessavälissä ja mietinkin nyt kuumeisesti, että mitä sielä myisin. Jotain virkattua, neulottua, värjättyä.
Nyt kysynkin teiltä kaikilta, että mitä haluaisitte myyjäisissä olevan myynnissä, mitä yleensä ostatte?
Mulla olisi tällähetkellä menossa myyntiin korviksia (paljon), avaimenperiä, värjättyä lankaa (tosin villalankaa), virkattuja mattoja, virkattuja koreja, parit sukat, lasihelmirannekoruja ym. Ostaisitteko tällaisia?

Mukavaa aurinkoista loppuviikkoa.
Tässä samalla katselen pihalle, kun kissamme tutkailee innoissaan kevättä. Tosin kissamme on vanha ja on elänyt monet keväät, mutta aina se näyttää olevan yhtä mielenkiintoista. Ainakin maata auringossa ja ihmetellä veden solinaa rajajoessa.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä tuo sinun myyntilistasi! Sen verran voisin vinkkiä antaa, että älä täytä pöytää ihan tupaten täyteen, vaan lisää tavaraa sitä mukaa, kun saat myytyä. On kivempi tutkia pöytää, jossa on tavarat siististi ja väljästi. Ei tule ähky silmille :-)
  Ps. Mun blogissa on arvonta menossa: http://startinghousewife.blogspot.fi/2014/03/arvontaa-pukkaa-bh1931.html

  VastaaPoista
 2. Hyvän neuvon myyntitoriasiassa antoi aloitteleva kotirouva. Mielenkiintoisia artikkeleita on sinulla myytävänä. Miten olisi menekki vauvan tossuilla, vauvanpeitteillä,myssyillä. Vinkkinä). Hienon korin olet virkannut. T:marjalellu

  VastaaPoista
 3. Värjätyt langat ovat ainakin minun heikkouteni.... :)

  VastaaPoista