keskiviikko 1. lokakuuta 2014

ylläripakettijuttua

Tämän kirjoittamiseen olen varannut nyt aikaa, suklaata ja hermoja.
Hermot tosin meni jo, kun luin inspiration-blogin ohjetta linkitykseen. Sielä pyydettiin kopioimaan http-osoite osoiteriviltä.
Aukaisin kaikki tarvittavat linkityssivut, jotka tahdon teille linkittää ja yhdessäkään ei ole http-alkua.
Kokeilen tähän nyt ensimmäiseksi linkittää sen inspiration_blogin linkitysohjeen http://somanyinspiration.blogspot.fi/2014/09/ohje-linkitys.html

Nyt tuohon tuli tuo http alku, vaikka sitä ei sielä osoiterivillä näkynytkään.

Asiaan... Puolet suklaapatukasta jo mennyt, eikun ihan siihen ylläripakettivaihtoasiaan...

Minullahan oli taannoin blogissani ylläripakettivaihtoehdotus.
Kolme osallistujaa siihen tuli ja yhden kanssa on vielä vähän kesken.
Tässä postauksessa siis kahden kanssa tehty ylläripakettipostaus.
Ylläripaketissa oli ideana lähettää puolin ja toisin noin 20e arvosta ainakin osittain itsetekemää. Värivaihtoehtoja ja mielijuttuja sai ehdottaa.

Inspiration-blogin kanssa teimme tällaisen vaihdon, eli minä lähetin hänelle käsilaukkutöppöset ja riipuksia uusien korujen valmistamiseen. Ohessa linkki
 http://somanyinspiration.blogspot.fi/2014/09/yllarivaihdossa-saatua.html
Ja minä sain kauniin korusetin.

Inspiration blogissa on todella kauniita kortteja ja oikein ajatuksen kanssa kirjoitettuja pohdintoja. Itse tykkään valtavasti, kun blogissa on korttien tekoa, koruja ja lisäksi pohditaan elämän menosta. Suosittelen tutustumaan blogiin.

Toinen ylläripakettivaihto oli prinsessajuttu-blogin Miran kanssa.
Minä tein hänen tyttärelleen siililapaset ja paketissa oli myös kaksi kerää muistaakseni puuvillalankaa. Tässä linkki.
http://prinsessajuttu.blogspot.fi/2014/09/yllaripakettien-vaihdot.html

Minä sain neljä lasinalusta ja virkatun pussukan, jossa on vetoketju.
Prinsessajutussa on ihania virkkaustöitä. Olenkin sieltä tilannut jo joululahjajuttuja, kun oma aika ei tahdo riittää niiden tekemiseen ja olen erittäin tyytyväinen Miran kädenjälkeen.
Tämäkin blogi on tutustumisen arvoinen, joten käy kurkkaamassa.

Kaikinpuolin olen erittäin tyytyväinen ylläripakettivaihtojuttuun. Tämä tulikin mieleeni aivan yllättäen ja arvelin sen ottavan "vesiperän", että kukaan ei innostu ajatuksesta. Onneksi ja kivaksi yllätyksekseni jutusta oli tykätty, joten tämä toteutuu nyt kolmen bloggaajan kanssa.
Koruja tulen käyttämään aina, kun pidän niihin sopivia vaatteita. Korut ovat kauniita ja huolella tehtyjä. Värit ovat hyvin valittu.
Virkattu pussukka on toistaiseksi kolikkopussina, mutta aion keksiä sille jotain arvokkaampaa käyttöä. Voisin laittaa siihen koruja.
Virkatut lasinaluset laitan uudelle pöydälleni. Pitää vain kysyä Miralta, että tekisiköhän hän minulle vielä kaksi, kun puolisoni osti meille kuuden hengen pöydän ja tuolit.
Suklaapatukka syöty ja aikaa mennyt. Petyn suuresti, jos linkittämiset ei onnistuneet.

Vielä kerkeät osallistumaan arvontaan.
Seuraavan arvonnankin olen jo miettinyt sen verran, että pidän sen jo lukijoina oleville ja lukijakseni liittyville.

Aamulla oli pakkasta -4.7.


3 kommenttia:

 1. Heips! Hauska juttu :) Toki teen sinulle vielä kaksi lasinalusta, toivotaan vain että jostain löydän tuota samaa lankaa.... :)

  VastaaPoista
 2. Yritin aikaisemminkommentoida, mutta en pystynytkään. Jokin bittiavaruushirviö söi kaikki kommenttini. Siispä jälleen kokeilemassa, josko nyt...

  Pahoillanihan minä siitä olen, että linkkiohjeeni on tuottanut sinule harmia. Syy siihen, miksi et sillä onnistu, on se, että se ohjehan on kommenttilaatikolle, ei blogikirjoitusta kirjoittavalle. siihen on ihan omat niksinsä.
  Yritän muistaa tehdä siitä ohjeen tuonnempana.

  Olet kuitenkin onnistunut saamaan linkkien rimpsun tuohon niin, että tietää, mistä etsiä mitä haluat löydettävän. Hyvä!

  tuo korun teko tuntemattomalle on aina yhtä pelottavankutkuttavanhaastavaa. Enhän tiedä saajan mieltymyksiä, väritoiveita, materiaalimakua... Ajattele, jos olisitkin rokkimimmi ja minä pistin romanttista tulemaan! Tai jos inhokkisi on vihreä... Uuuh.

  Onneksi osuin edes sinnepäin, mistä voisit pitää.

  Sinultakin saadut töppöset ovat olleet nyt kovasti käytössä, kun syyskylmät ja laminaattilattia ovat viilentäneet jalkani muuten.

  Kaikenkaikkiaan jännä ja kiva vaihto. KIITOS!

  VastaaPoista