tiistai 17. marraskuuta 2015

sudenkorentoheijastinavaimenperiä

Tulipa tuossa eräällä viikolla innostuttua tekemään sudenkorentoja.
Oikeastaan olin miettinyt jo monesti, että onko nuo minun tyylisiä, vai ei. Aluksi tuntui, että "ei ole aikaa, en tee", mutta kuinka ollakkaan ajatuksen hauduttua tein korupiikkitilauksen ja siitä se lähti.
Noin pitkiä korupiikkejä oli aika vaikea löytää. Piikkien pituus on nimittäin 10cm. Paljon löytyi kyllä lyhyempiä, mutta näin pitkiä ei. Ja kun löytyi, niin oli ne minun mielestä aika hinnakkaita verrattuna lyhyempiin. Nämä siis ainakin myynti-ilmoituksen mukaan kullan värisiä. Hopeiset olisivat olleet halvempia, mutta niitä ei ollut saatavilla. Eipä tuota korupiikkiä tuolta sisältä edes näy, eli oikeastaa ihan sama minkä värinen se on.
Siivet ovat heijastinkangasta. Kangas ei ole minun tietääkseni lain hyväksymää heijastinkangasta, mutta loistaa kuitenkin samalla tavalla, kuin tavallinen heijastin. Parempi tällainenkin, kun ei mitään.
Nyt sitten sudenkorentoja on syntynyt paljon ja vielä lähipäivinä tulee lisää, joten voisin myydä näitä alta pois.
Jos on kiinnostusta, niin voisin tehdä myös rintaneulalla, jolloin sudenkorennon saa kiinni laukkuun, takin liepeeseen, pipoon ym.
Kaikki siis myytävänä ja lisää on tulossa.
Hinta 3e/kpl plus mahdolliset postituskulut. 1e:n posteilla tulee 3-4kpl.5 kommenttia:

  1. Mun kaveri tekee tuosta kankaasta heijastavia koruja. Jonkun direktiivin mukaan niistä ei saa käyttää heijastin-nimitystä, ellei niitä ole hyväksytty siinä muodossa mihin ne on tehty.

    VastaaPoista
  2. Kiva idea ja ihania sudenkorentoja =))

    VastaaPoista
  3. Mä voisin haluata tälläisen balleriinojen mukaan...

    VastaaPoista