keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Mietteitä

Olen saanut itsestäni sen verran irti, että olen surffaillut eri käsityöblogeissa. Monissa blogeissa on ollut aivan ihania töitä ja joihinkin on ollut ihan ohjeita mukana. Minusta on kivaa, että joihinkin on aina ohjeetkin mukana, koska silloin voi jopa meikäläinen, jolla ei ainakaan tällähetkellä ole aikaa miettiä mitään omaa ohjetta, niin voin kokeilla kaikkia eri tekniikoita ja niistä ajan kanssa muokata oman version. Ohjeiden kirjoittamisessakin on oma hommansa ja siitä annankin kiitokset kaikille niille, jotka niitä jaksavat kirjoittaa.
Jos minulla on aikaa kehitellä oma malli, niin saattaisi käydä niin, että en muistakkaan, miten olen missäkin kohdassa tehnyt.
Joitakin malllejani ja ohjeitani olen kirjoittanut vihkoon ylös, mutta en kaikista.

Toinen violetti juhannusruusu-matto on valmis. Tilasinkin lisää ohutta ontelokudetta muistaakseni mustaa, valkoista, violettia ja ruskeaa. Tarkoitus on tehdä myös näistä mattoja. Jos keksisi jonkun oman matto-ohjeen, niin aina parempi.
Luonnonvalkoinen matto matonkuteesta on aika alkuvaiheessa. Siitä on tulossa paksu ja painava. Pysyy ainakin muodossaan.

Alkaa varmaan olemaan pientä kevätväsymystä. Viimeinen työssäoppiminen alkoi tänään eskarissa ja kun neljä viikkoa on kulunut, niin viidennen viikon lopussa olisi tarkoitus valmistua. Iso etätehtäväkin on tehtävä ja työssäoppimiseen liittyvä kirjallinen on alkuvaiheessa. Työssäoppimiseen liittyy vielä näyttökeskustelu, missä pitää tuoda ilmi osaamisensa. Ainahan nämä jännittää ja vie voimia, mutta loppujenlopuksi asioilla on aina tapana mennä omalla painollaan eteenpäin ja kaikki kyllä järjestyy.
Koulun takia on jäänyt virkkailut ja neulomiset nyt vähän vähemmälle. Mieli tekisi kyllä tehdä kokoajan jotain, mutta ei vaan saa tartuttua puikkoihin tai virkkuukoukkuun.

Simahan pitää laittaa tulemaan ihan näinä päivinä....Muistutuksena itselle ja muille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti