torstai 11. heinäkuuta 2013

ARVONTA

Tässä lupaamani arvonta.
Arvon juhannusruusu-malliltaan olevan maton/pöytäliinan.
Halkaisijaltaan tämä on 56cm ja kutistuu pesussa muutaman sentin. Materiaalina on moppilanka.
Aika kevyt ja ohut, joten saat itse päättää pidätkö mattona tai pöytäliinana.
Lisään pakettiin vielä jotain muuta kivaa.
Arvontaan osallistuminen edellyttää, että kerrot tähän postaukseen, mikä käsityö/tuunaus/muu työ sinulla on tällähetkellä kesken tai mitä rupeat seuraavaksi tekemään.

Yhden arvan saat, kun kirjoitat tähän postaukseen. Anonyymit, laittakaa sähköpostiosoitteenne, jotta saan teihin yhteyttä tarvittaessa.
Kaksi arpaa saat, kun kirjoitat tähän postaukseen ja liityt lukijakseni. Jo lukijana arvonnan alkamisena olevat huomioidaan myös.
Kolme arpaa saat, kun kirjoitat tähän postaukseen, liityt lukijakseni ja ilmoitat omassa blogissasi arvonnastani. Jompaakumpaa kuvaa saat käyttää.

Arvonta päättyy 4.8 klo 18.00
Onnea arvontaan...

42 kommenttia:

 1. Osallistun mieluusti yhdellä, matoksi päätyisi, keinutuoli alle luultavasti. Pöytäliinoja kun en harrasta. Itsellä on meneillään vanhojen farkkujen ratkominen tarkoituksena tehdä farkkukankainen lattiatyyny; saa nähdä kuinka käy vai eteneekö lainkaan...
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 2. Osallistun kolmella arvalla, laitan arvonnasta myös blogiini kotituunarin tunnelmointia jossa arvonta itselläkin meneillään ;). Itselle tuunausprojektina meneillään lautashyllykkö :-) .söpö liina!

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukaan olen lukijasi,matoksi menisi.
  Täällä hetkellä työn alla pikkutytölle liivi ja hame.

  VastaaPoista
 4. Näkkäri ja Seija-mummi osallistuu ja laittaa terkkuja kumpikin arvalla mukana

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukana. Tällä hetkellä ompelen viirinauhaa pojan ristiäsiiin koristeeksi :)
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukana. Ristipisto työ on meneillään. :)

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana :) Mulla on kesken muotokuvapiirustus äidin lapsuuskuvasta. Mutta tämän blogin aiheeseen liittyen voisin sanoa myös, että kesken on (edelleen) tyyny/tyynynpäällinen isoäidinneliöistä... :D

  VastaaPoista
 8. Kolmella arvalla mukana. Mulla kesken menossa sellanen kohokuviolla tuleva siivouliina jota neulon. seuraavaksi tulee varmaankin lisää noita..vaikuttaa sen verran lupaavalta tuo kuvio..

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukana.

  Kesken on tällä hetkellä varmaankin kolme erilaista hartiahuivia ja parit sukat. Joo-o, toiset on ne palmikkosukat. :)

  Kati

  VastaaPoista
 10. Tällä hetkellä virkkaan kuteesta tossuja ja seuraavaksi aion tehdä maton. Kahdella arvalla mukana. :)

  VastaaPoista
 11. Kolmella arvalla mukana. Mikään ei oo nyt just varsinaisesti kesken, mut verhot odottaa tosa alottamista. Tai on ne kai siinä mielesä kesken, et leikattu on, ommeltu ei viä senttiäkään. :)

  VastaaPoista
 12. Kaksi arpaa!

  Osallistun jo senkin takia tähän arvontaan, etten itse osaa tehdä näitä käsitöitä. tuo matto kuitenkin on ollut haaveenani kauan. Rakkautta ensisilmäyksellä. Mutta seuraava projektini on tehdä yksi atc-kortti ja yksi nilkkakoru.
  Vilimarika (vilimarika ät gmail.com)

  VastaaPoista
 13. Kaikki kolme arpaa käyttöön :) Seuraava oikea käsityö taitaa olla, että jatkan viime talvena kesken jäänyttä kaulahuivia. Josko se ensi talvena olisi jo valmis :) Nappaan ihanaisesta juhannusruususta kuvan mukaan linkittämistä varten :)

  VastaaPoista
 14. Villasukat ja tumput ovat ne minun juttuni. Katselin juuri montako valmista sukkaparia löytyy, 18 ja etäkodissa voipi olla joku pari. Mulla oli pitkään neuleharrastus unohduksissa mutta nyt vanhempana aloin uudelleen ja kiva kokeilla sukkiin kaikkia mallineuleita, mitä netistä/blogeista löytyy (viimeisin oli piirakkasukat).
  Kesken on toinen miesten harmahtava sukka, kun kesällä ei innosta harmaata kutoa :). Blogissani en ole paljoa neuleita esitellyt, kun aloitin sen pidon vähän muista syistä. Kolmella arvalla tulen mukaan ja tervetuloa käymään blogissani :).

  VastaaPoista
 15. Kolmella mukana arvonnassa! Öö... mulla ei oo nyt mitään kesken kun kattoremotti vie kaiken ajan... Mulla myös arvontaa meneillään, osallistu ihmeessä (jos et oo jo osallistunut). ;)

  VastaaPoista
 16. Mukava pieni matto tai liina. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 17. Kaunis. Kahdella arvalla mukana.
  Käsityöt olleet jäissä kuukauden verran muuton takia

  VastaaPoista
 18. Oi mikä arvonta. Olen tuollaisesta haaveillut meille, mutten itse osaa tuollaista tehdä...

  Kahdella koitan tuuriani...

  Tänään valmistin puupalikoista pienimmän kummityttöni nimet jotka menevät synttäri tai joulupakettiin... saa käyttää koristeena tai harjoitella omaa nimeään palikoilla =)

  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukaan.
  Keskeneräisiä töitä löytyy mm kolme minialbumia.

  VastaaPoista
 20. Sattumalta osuin tänne ja mieluusti jäänkin lukijaksi :) Minulla on kesken aina iso kasa erilaisia töitä, on pehmoleluja ja sukkaa ja vaikka mitä. Siitähän se on hyvä napata mitä milloinkin huvittaa tehdä. Noita kissasukkia tahtoisin tehdä myös, jos vaan jostain löytyy vähän ohjeen tynkää. Itsellä kun on viisi kissaa, niin pitäähän ne olla sukissakin :)
  Tuommoista mattoa ei ole tullut tehtyä, joten nyt sitten kolmella arvalla mukana ♥

  VastaaPoista
 21. Osallistun yhdellä arvalla!
  holopaisen_veera[at]luukku.com

  VastaaPoista
 22. Arvalla mukaan. Pusero on kesken, vaan ei taida olla kauan, oletan valmistuvan lähipäivinä...

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla mukana! Villasukat ovat tällä hetkellä työn alla ja niitä taita syntyä tuonne jouluun asti... :D ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukana yhdellä arvalla. Kesken on nyt villapaita.

  VastaaPoista
 25. yhdellä arvalla mukana. tuubihuivi on kesken. sari.k-@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Lähden yhdellä mukaan koittamaan onneani ihanan maton/liinan arvontaan! Mulla on kesken veljeni tilaama inkkarityylinen kaulakoru, hänen vaimonsa tilaama avainkaulakorunauha ja kummilapseni kaulakorun korjaus.

  VastaaPoista
 27. Kolmella arvalla mukana. Keskeneräisiä töitä on tuttuun tyyliin monta, maton virkkaus (musta ei olekaan kiva väri), korin virkkaus ja sukat :)

  Ihana matto, päätyisi makkariin joka ei ole koirien valtakuntaa ja voisi jopa pysyä puhtaana :) Valkoinen matto sopisi hyvin tummiin hirsiseiniin väriä tuomaan.

  VastaaPoista
 28. Kolmella arvalla mukana :) suloinen liina/matto ja kivat sivut. Itsellä myös kesken matto lasten leikkimökkiin, tiskirättien virkkaus lahjaksi ym ym. Aina jotain kesken :) Tervetuloa vastavierailulle,ehkä saan itsekin jonkin arvonnan pystyyn joskus :)

  VastaaPoista
 29. Tällä hetkellä työn alla kaulaliina ja sipulipussi.

  VastaaPoista
 30. Kahdella arvalla mukana... Eipä ole kummempia projekteja kesken, vain yhdet vanhat retroverhot, joista piti ottaa saumanvarasta lisäpituutta, odottavat saumaustansa :)

  VastaaPoista
 31. Yhdellä arvalla mukana,vanhoja virkkuksia on kaapissa, kun sais valmiiksi.
  kaimasika(at)gmail.com

  VastaaPoista
 32. Yhdellä arvalla mukana, menossa on vielä vauvan sukkien teko, sitten pitäisi väsätä jotain doctor who-sarjaan liittyvää asustetta.

  VastaaPoista
 33. Yhdellä arvalla mukana!Löysin blogisi vasta muutama päivä sitten ja ihastuin heti. Minulla on menossa "vanhojen t-paitojen uusi elämä" - projekti. Leikkasin ohutta kudetta ja neulon patalapuiksi/pannunalusiksi. riitta.maukonen@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Yhdellä arvalla mukana. Kesken on pusero ja suunnitteilla huivi

  VastaaPoista
 35. Olen uusi lukijasi ja toki näin ihanaan arvontaan otan osaa kahdella arvalla yritin taas linkittää arvonnan blogiini vaan en osannut..hmm, minulla ei ole nyt keseneräisiä käsitöitä mutta ajattelin että alkaisin tekemään tilkkupeittoa siis parisänkyyn ja nyt ajattelin alkaa haalimaan tilkkuja valkoisen eri sävyisinä, ja siihen paljon pitsejä..olen tehnyt yhden tilkkupäivä peiton mutta se on punaisista tikuista tehty..haluaa siis vaaleampaa versiota siitä..verhoja olen suunnittelut alkaa tekeväni pitsikankaista..hmmm, ai joo muutens onhan minulla keskeneräinen työ eli lampunkupujen tuunaus on kesken ne tietty ensin pitää saada valmiiksi..

  VastaaPoista
 36. Tämä olisi ihana voittaa :) Mulla on itsellä peukalo keskellä kämmentä, täysin toivoton käsitöiden tekemisessä, joten olen luovuttanut niiden suhteen :)
  Kahdella arvalla mukaan.
  t. Eija

  VastaaPoista
 37. Yhdellä mukana ihanuutta tavoittelemassa. Itsellä on kesken (jo jonkin aikaakin, tahti hidastuu ja hidastuu...) afrikan kukka -lappujen virkkaus, tavoitteena torkkupeite elokuisiin parvekeiltoihin.
  teija(piste)lento(at)elisanet(piste)fi

  VastaaPoista
 38. Liityin lukijaksi, joten kahdella arvalla mukana :) Minulla on aina jokin käsityö/tuunaus kesken ja näin kesälomalla useampikin, eli tyttärelle neulon paitaa TV:tä katsoessa, terassilla on yksi kaappi valmiiksi hiottuna maalausta odottamassa ja terassin pöydällä on yksi kaappi jo pohjamaalattuna. Viime viikolla sain revittyä loput vanhat lakanat matonkuteiksi, kun kahden viikon päästä olen menossa kutomaan eteiseen mattoa sekä tyttäreen huoneeseen mattoa noista revityistä lakanakuteista ja trikookuteesta.

  VastaaPoista
 39. Kolmella mukana uutena lukijana :) Täänään juuri saan valmiiksi mänty-kulmakaapin tunauksen kesähuoneeseeni ja ensi viikolla aion koota kauan sitten tekemistäni isoäidin neliöistä torkkupeiton :)

  VastaaPoista
 40. Villasukkia pitäisi aloittaa itselle ja muille perheenjäsenille.
  Yksi arpa minulle, kiitos!
  hiisukas@gmail.com

  VastaaPoista