sunnuntai 16. marraskuuta 2014

arvonnan voittaja ja korviksia

Arvonta suoritettu pienen ulkoilulenkin jälkeen.
Leikkasin 18 lappua, joihin kirjoitin kaikkien nimet omaan lappuun, sen jälkeen tyttäreni, poikani ja minä nostettiin omat laput. Lopuksi oli kolme lappua, joista puolisoni nosti lapun, jossa lukee Mira. Onneksi olkoon!
Otan sinuun yhteyttä hetken perästä.

Olen menossa myymään tuohon naapuripitäjän joulumyyjäisiin ensi lauantaina ja olen tehnyt korviksia lisää. Tosin tuntuu, että korviksia on jo niin paljon, että ei taida yksi pöytä riittää.
Hirveän huonosti on korvikset tehnyt kauppansa. Olen niitä myynyt tämän blogin kautta, tori.fi:ssä ja tutuille. En tiedä onko hintani liian korkeat, kun korviksieni hinnat on 3e, 5e tai 6e.
Eihän tästä tule mitään, kun saan myytyä yhden korvisparin, niin teen kymmenen lisää ; ).Tässä olisi ei niin lihottavia herkkuja näin ulkoisesti.

6 kommenttia:

 1. Kivoja nuo herkkukorvikset. Ei sun korvikset ole hinnalla pilattuja. Nyt vaan on sellainen aika, että käsityöt liikkuu huonosti. Ja monet tekevät itse korujakin. Tsemppiä joulumyyntiin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, ihana yllätys tuo arvontavoitto! :)

  VastaaPoista
 3. Ei ole liian kalliita! Mua kiinnostaisi itseasiassa nuo jäätelöpuikot! Oliskos niitä saatavilla vielä ja voiko ostaa näin blogin kautta? (saapi laittaa postia aiheesta osoitteeseen sannajeriksson@gmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voi ostaa ja on niitä. Niiden hinta on 3€/pari plus postit. Laitan sinulle vielä sähköpostia.

   Poista
 4. Ihania herkkukoruja! Mua kiinnostais nuo suklaakakun palaset. Onko sulla muita herkkukoruja tällä hetkellä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita on, mitä tässä postauksessa on. Kaikkia löytyy. Piparitaikinan näköisestä fimomassasta tehtyjä joulukuusiakin on, jos ne luetellaan herkkukorviksiksi. Laitan sinulle viestiä.

   Poista