sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

käsilaukkutöppösiä. Myös myynnissä.

Moi taas kaikille.
On tullut tehtyä taas yllätys yllätys...käsilaukkutöppösiä.
Nyt kun näitä olen tehnyt jo useamman parin, niin mielessäni polttelee joko siksak-peiton teko tai ruokapöytämme tuoleihin päälliset. Olen instassa katsonut paljon peittojen kuvia. Nyt vain pitäisi päättää, kumpaa rupean tekemään.
Siksak-peiton värejä en ole vielä sen kummemmin miettinyt. Toisaalta olisi kiva tehdä pastellisävyinen, mutta toisaalta olisi kiva tehdä keittiön sohvalle päällinen ja värisävyinä olisi ruskean eri sävyt, musta ja harmaa.
Ehkä kuitenkin akuutimpi olisi tehdä ne tuolien päälliset. Suunnitelmissa olisi tehdä isoäidinneliöitä. Jos tekisi niin, että kolme noin 10cm*10cm kokoisia paloja rinnakkain ja niin pitkästi, että se tulee selkänojan takaa selkänojan eteen ja istuinosan päälle, eli vähän niinkuin kiikkutuolin päällinen. Lankana ruskea/mustansävyinen novitan puro batik-lanka.
Ja tästähän voimme päätellä, että tuolinpäälliset vie voiton, eli niitä aloitan. Saa niitä palasia muutaman tehdä, kun tuoleja on kuusi. Ilmoittelen, kun aloitan tämän projektin. En ota stressiä ajallisesti.

Takaisin käsilaukkutöppösiin...
Olen näitä innostunut tekemään myyntiin nyt näin alkavan kevään kunniaksi. Pikkuhiljaa laitetaan villasukat ja pörrösukat kaappiin takaisin ja vaihdetaan kevyemmät sukat jalkaan.
Näitä käsilaukkutöppösiä on helppo käyttää ohuiden sukkien päällä. Eivät lämmitä liikaa ja menevät pieneen tilaan kuljetuksen ja säilönnän ajaksi.


Punaiset ovat tilaustyö, vihreät ovat blogiarvonnan voitto ja moniväriset ovat vailla uutta kotia.
Eli käsilaukkutöppösiä myynnissä. Saa monivärisinä ja yksivärisinä. Lankana 7-veljestä.
Hinta 15e/pari plus postituskuluja 1.80e.

Nyt katsomaan tähdet tähdet-ohjelmaa. Katsotko sinä ko. ohjelmaa?

1 kommentti:

  1. Kyllä katselin. Krista yllätti ja tykkäsin myös Jarkko Aholasta.

    VastaaPoista