lauantai 13. kesäkuuta 2015

isoäidinneliöpeittoja. Myös myytävänä

Nyt on kesän ensimmäinen lomareissu takana ja toinen on tiedossa heinäkuussa, joten sitä seuraavaksi odotellessa neulon ja virkkaan tuttuun tapaan.
Kuten olen jo aikaisemmin kirjoittanut, että olen tahnyt isoäidinneliöpeittoja ja olen niistä myös kuvia vähän laitellut, niin nyt niitä on syntynyt lisää.
Kaikenkaikkiaan olen tehnyt niitä nyt yhdeksän, joista yksi on mennyt kummitytölleni ja kaksi olen myynyt. Loput kuusi on vielä minulla.
Sen verran rupeaa tulemaan isoäidinneliöpeitot jo korvista ulos, että kun saan tehtyä vielä tuon kymmenennen, niin se homma saa jääsä siihen. Kyllähän sitä mietti noita tehdessä, että teen myös eri langoista ja väreistä, mutta tosiaan nyt saa riittää ainakin vähäksi aikaa.
Mökkireissulla sain tehtyä viimeisimmän isoäidinneliöpeiton valmiiksi ja yhdet ihan perussukat jämälangoista. Sukat meneekin "anopilleni" lahjaksi. Tiedän, että hän ei lue blogiani, niin  voin niistä tässä kertoa. Laitan sukista kuvan, kun saan ne pääteltyä.

Nyt, kun noita peittoja on valmistunut, kun "sieniä sateella", niin laitankin ne kaikki myyntiin.
Lankana on 100% akryyli novitan purobatik ja koot vaihtelevat 61cm*61cm-65cm*65cm.
Hinnat:
Ne, missä on karvareunus 35e
Ilman karvareunusta 27e
Plus postit 4e


Ottakaapa yhteyttä, jos kiinnostaa ostaa itselle, kummilapselle, ystävälle, kaverille, tutulle, naapurille, mökkiviemisiksi ym.
piritta.vaisto@gmail.com

Mukavaa kesää kaikille. Tosin ilmat eivät meitä suosi, mutta ei anneta sen haitata.

1 kommentti: