tiistai 23. kesäkuuta 2015

polvisukat


Olenko esitellyt nämä polvisukat?
Selailin läpi tietokoneella olevia kuvia ja nämä sukat löytyivät sen uumenista, joten siitä tulikin mieleeni, että olenko jo esitellyt nämä teille.
Kuten kuvasta näkyy, niin jämälangoista tehty leveillä raidoilla. Lankana seiskaveikka. (tein muuten lauantaina novitalle tilauksen, kun oli niin hyviä tarjouksia. Paketin pitäisi tulla loppuviikosta.)
Näin jälkikäteen katsottuna olisi voinut vähän katsoa tarkemmin, miten värit passaa toisiinsa. Olen näköjään vain ottanut jonkun kerän jämälankalaatikostani ja siitä vain ruvennut neulomaan sen kummemmin miettimättä passaako värit yhteen.
Sen muistan, että sukat on yli polven pituiset ja tuosta jalkaterästä tuli yllättävän pieni. Noin 36 jalkaan sopiva. Siitä varmaan johtuukin, että nämä pyörivät vielä myytävänä-laatikossani.


Olenkin tässä neulonut puro batikista sukat, siililapaset ja kahdet jämälankavillasukat, joista toiset ovat vielä hieman kesken.
Kesken on vielä myös se kymmenes isoäidinneliöpeitto. Nyt vain näyttää siltä, että välillä neulotaan ja välillä virkataan.
Keskenhän on vielä ne isoäidinneliöistä tehdyt ruokapöydän tuolien päälliset. Pitäisi ruveta kasaamaan ja katsoa sitten, kuinka paljon pitää tehdä lisää paloja. Muistaakseni niitä on 70kpl. Taitaa tämä olla tämän hetken ikuisuusprojekti.

Nyt hotsittaisikin ruveta seuraavaksi tekemään myyntivarastoon siililapasia ja käsilaukkutöppösiä. Tekisi vuorotellen, niin ei olisi niin puuduttavaa.

Täällä sataa, eikä kesäsäätä oikein ole luvassa. Toisaalta ihan hyvä, että ei ole paahtavan kuuma., mutta ei tarvitsisi sataakaan joka päivä. En tykkää. Sopiva sää olisi puolipilvinen ja 20 astetta plussaa.

Leikkasin eilen aamupäivästä nurmikon (2h) ja sain kamalan pääkivun sen jälkeen. Makasin koko päivän ja illan sängyssä, eikä pystynyt tekemään mitään. Oli huono olo kaikin puolin. Nyt on parempi olo. Liekö jonkinlainen auringonpistos. Miksi en ikinä opi pitämään hattua nurmikkoa leikatessa???
Kyllä on ihanan näköistä juuri leikattu nurmikko. Mii laik.

Minulla olisi riipuksia yli oman tarpeen. Haluatteko jos laitan myyntiin?
Mitä teidän kesäänne kuuluu? Onko lomia, vai töitä?

3 kommenttia:

 1. Aivan mahtavan ihanat sukat. Empä muista noista aikaisemmin kuvaa nähneeni.
  Siililapasia olen minäkin suunnitellut joulumyynttiin tekeväni ja nythän se olisi aika jo ruveta niitä väsäämään ettei lopussa tule turha kiire.

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat! Ja minun makuun sopivan kirjavat. Ei kirjavaraitaisten tarvitse olla identtiset. Ainakaan minun mielestäni.

  VastaaPoista
 3. Kivat sukat! Jämälankasukkien pitää olla justiinsa sellaiset räsymattokirjavat. Tykkään.
  Täällä syyskuussa olevaa kesälomaa vasta odotellaan :-( Onneksi tuo leikattu nurmi tuoksuu aivan kesälle, kun joskus malttaa istahtaa hetkeksi riipputuoliin.

  VastaaPoista