sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

käsityörintamalla normaalia menoa

Neuloin tuossa yhdet siililapaset, joista en muistanut ottaa kuvaa. Niissä oli harmaa pohjaväri ja piikkiosassa oli mustaa ja erivärioranssia. Ihan kivan väriset tuli.
John Deere-sukkia pyydettiin tekemään, mutta ajattelin sen merkin kanssa, että en voi kopioida merkkiä, joten tulin siihen tulokseen, että teen vain sen traktorimerkin väriset sukat. Ihan perussukat isovelilangasta, jossa on varressa joustinneuletta 2o 2n kolme kierrosta vihreällä ja kaksi kierrosta keltaisella. Kantapää keltaisella, jalkapöydän päällä joustinneuletta ja varvasosan kavennukset vihreällä. Koko on iso 46.
Seuraavat siililapaset on punaisella pohjalla ja piikkilankana vaaleanpunainen. Tosin niitä lapasia en ole vielä kerennyt aloittamaan, mutta ne on jonossa seuraavaksi.
Nyt on taas se aika, kun tekisi mieli neuloa koko ajan. Olen aika väsynyt. Vuoden aikana on tapahtunut useampi menetys lähisukulaisissani (hautajaisia ollut ympäri Suomen), koulu on ollut rankkaa ja lapset ovat olleet sairaana. Aina tosin on paljon muutakin perus-kotihommia, ettei pysty neulomaan, kun muutaman kierroksen tai pahimmassa tapauksessa muutaman silmukan (lykyn) kerralla. Joskus taasen on sellainen aika, että ei ole tarttunut puikkoihin, kun hetken ajan koko päivänä.
Laittelen kuvia seuraavaan postaukseen.

1 kommentti:

  1. Niin se vaan on, ettei aina jaksa. Eikä voikaan jaksaa. täytyisi osata suoda itselleen lupa myös olla ja kerätä voimia. Tsemppiä!

    VastaaPoista