sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Muutama valmis työ

Kuinka ollakkaan lisää siililapasia. Piikkilankakokoelma ei tosin tunnu pienenevän millään, vaikka kuinka yrittää varastoa pienentää. Eli mulla on niin valtavasti niitä keriä, ettei enään mihinkään mahdu. Päätinkin tuossa äsken, että neulon varastoon kesän aikana siililapasia ja siilisukkia mahdollisimman paljon. Tosin pitihän minun viime kesänäkin tehdä niin, mutta kesän loputtua ja kylmien ilmojen alettua ei varastostani löytynyt yhtään valmista paria. Mihin sekin kesä meni. Onneksi tulee uusi kesä ja jos nyt sitten saisi aikaiseksi.
Pohjalanka on samaa, mutta piikkilanka on eri. Toiset vähän isommat.Pitihän nyt viikonloppunakin jotain neuloa, niin ihastuin käspaikassa oleviin Minni-töppösiin. Tein sellaiset isovelilangasta. Kokona 37-39. Kuvassa toinen näyttää isommalta (otin kuvan tosi hassusti vinosti), mutta on ne saman kokoiset ja aika pieniltäkin ne näyttää, mutta ne venyy jalassa. En kyllä tiedä, että mihin nämä tein. Ehkä myyntiin, eli jos kiinnostaa, niin ilmoittele.
Aloitin toisia violetin värisenä. Nekin voin myydä.

Odotan novitan lankapakettia, että saisin taas värjätä lankoja. Olen jäänyt niin koukkuun siihen hommaan, että kohta hukun kaikkiin lankavärjäilyihini.
Tilasin lankamaailmasta hiilikuitupuikot ja aloevera-lankaa. Rupesin neulomaan sukkia.
Eli monta työtä taas kesken, kun kaikkia pitää aloittaa ja sitten noitua, kun on monta keskeneräistä.
Kumpa vuorokaudessa olisi muutama lisätunti...

3 kommenttia:

  1. Nuo siililapaset on niin suloisen näköisiä... ja pehmeitä :)
    Mukavaa alkavaa viikkoa ♥

    VastaaPoista
  2. Ihan loistava idea nuo siililapaset! :)

    VastaaPoista