maanantai 17. helmikuuta 2014

vaaleanharmaa ja luonnonvalkoinen matto ohuesta ontelokuteesta

Tässä olis kaksi mattoa. Sitä 2m halkaisijaltaan olevaa saatte vielä hieman odotella.
Vaaleanharmaa matto on halkaisijaltaan noin 95cm. Mitassa huomioidaan kutistuminen, eli asiakas halusi 90cm halkaisijaltaan olevan maton.
Luonnonvalkoinen matto on noin 73cm halkaisijaltaan ja tässäkin huomioidaan kutistuminen, eli tästä matosta tulee noin 70cm halkaisijalleen.
Materiaaleina ohut ontelokude, koukkuna 7mm koukku ja malli juhannusruusu. Isompaan mattoon piti muuttaa vähän mallia, eli tein enemmän "terälehtiä"
Kuinkahan monta näitä ohuesta ontelokuteesta tehtyä mattoa on tullut tehtyä? Onko kukaan laskenut? Varmaan menee lähemmäksi 20 kappaletta. Siltikään malli ei kyllästytä vielä.Muutama korukin tuli tehtyä taas.Tein enemmänkin, mutta ne oli samanlaisia, kuin aikaisemmassa postauksessa, joten en niistä ottanut kuvia.


Innostuin viikonloppuna neulomaan pitkästä aikaa. Otin esiin novitan lapaslehden ja sieltä mallin numero 14 ja nimi on piirakkalapaset.
Kivan näköiset tuli. Kerron niistä myöhemmin.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille.


5 kommenttia:

 1. hei..miulla just pamahti postaus eetteriin piirakkasukista. tarteekin katella se piirakka malli uudemman kerran sillä silmällä joskos seuraavaksi lapaset tekisi..

  VastaaPoista
 2. Kauniita, sekä matot että korut.

  VastaaPoista
 3. Juhannusruusumatto on kaunis. Mulla tulee urakalla kissamattoja :D Yhden istuvan tein, kaikki muut on kerällä :)

  VastaaPoista
 4. Sun mattotehdas sen kuin pyörii ;) Mullakin olisi vimma tehdä niitä, mutta kun materiaaleihin ei ole toistaiseksi varaa. Tuo juhannusruusu matto on kaunis.

  VastaaPoista