perjantai 7. helmikuuta 2014

Vieläkin avaimenperiä/laukkukoruja

Nyt kun kaksi mattoa on työnalla, joista toinen on se iso matto (yli 2m) ja toinen 95cm matto, niin tuntuu siltä, että pakko tehdä välillä jotain pientä ja kuinka ollakkaan olen tilannut lisää riipuksia ja olen niistä tehnyt taas avaimenperiä/laukkukoruja.


Tilasin samalla myös pienempiä riipuksia ( pöllöjä, lankakeriä, lankavyyhtejä, ompelukoneita, saksia ym.), joista on tarkoitus tehdä korviksia tässä viikonlopun aikana.

Jos jokin näistä avaimenperistä tai tulevista korviksista kiinnostaa, niin ota yhteyttä.

En tiedä kuka kumma oli sotkenut ohuen ontelokudevyyhtini viime yönä. Laitoin nimittäin vyyhdin eilen illalla myöhään pyykkitelineen päälle ja nyt se on ihan sotkussa, mutta edelleenkin pyykkitelineen päällä. Vyyhti oli auki solmuistaan, koska ajattelin sen tänään keriä ja vyyhti oli oikeasti nätisti, ettei mene solmuun ja ajattelin, että pyykkitelineen päällä se pysyy selvänä, mutta toisin kävi.

3 kommenttia:

  1. Hei! Minullakin mattovirkkaukset menossa. Kiitos ihanasta lankaavaimenperästä jonka ostin sinulta. Katsotaan minkälaisia korviksia olet tehnyt ja innostutaan ostamaan niitäkin. T:marjalellu

    VastaaPoista
  2. Ihana perhossetti liihotteli luokseni tänään. Kiitos voittamastani palkinnosta!

    VastaaPoista