tiistai 20. toukokuuta 2014

lämmintä

Nyt tähän postaukseen ei tulekkaan kuvia, koska omaan koneeseeni asennetaan toista käyttöjärjestelmää, kun XP:tä ei kannata enään käyttää ja siinä on kaikki kuvat.
Kuvia ei tosiaan tule myös senkin takia, että en osaa liittää i padilla otettuja kuvia tähän tekstiin. Jos joku haluaa ja jaksaa rautalangasta vääntää, niin kertokoon sen minulle.

Ilma on ollut hirmuisen lämmin ja näyttää siltä, että lämpimänä pysyy. Viime lauantaina oli kodin ja koulun yhteistyöpäivä ja sää oli mitä mainioin. Kahviteltiin ulkona ja myytiin samalla koulun vanhaa kalustoa pois.
Ukkonenkin jyrähteli eilen illalla. Tyttäreni pelkää ukkosta, eikä suostunut nukkumaan, kun vasta ukkosen mentyä. Ja yöllä hän heräsi kovaan mahakipuun. Otti särkylääkkeen ja jatkoi unia. Mahakipua ei ollut enään aamulla. Mikähän oikku lienee mahassa ollut.

Käsityörintamalla olen ahkeroinut tennarisukkia. Eilen ukkostellessa mietittiin nauhojen värejä tyttäreni kanssa pariin jo valmiisiin pareihin.
Tennarisukat ovat nyt se minun must to do-listalla olevat. Sittenkun kyllästyn, niin rupean tekemään muuta. Siililapasia olisi jonossa. Pitäisi tehdä niitä valmiiksi talvea ajatellen.
Koska tennarisukat menevät jo ajattelematta, niin pystyn miettimään neuloessa samalla, miten teen pösö-sukkiin kuvion. Olisko kellää ideoita? Sukat on mustat ja jo melkein valmiit, mutta mahdollisimman hyvä pösön merkki pitäisi saada jalkapöytään aikaiseksi. Kaikkeen sitä rupee.
Tehtävälistalla on myös iso kori virkatusta ontelokuteesta. Värinä musta. Kori tulee puolisoni auton takakonttiin pitämään purkit ja purnukat järjestyksessä.

Oikein ihanaa ja lämmintä toukokuun jatkoa kaikille.
Kohta koulutkin loppuu ja koulukkaat saavat lomaa koulurutiineista. Innolla odotan lasten todistuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti