torstai 8. toukokuuta 2014

tennarisukat

Innostuin Hennan blogia lukiessani tennarisukista.
Oikeastaan tämä olikin tehtävälistalla jo jonkinaikaa muhinut, mutta nyt sain kimmokkeen tehdä ja taas lähti mopo käsistä.
Ensimmäisenä olevat mustat tuli tehtyä ihan ohjeen mukaan. Puikkokoko minulla oli 3.5mm. En tiedä mikä ohjeessa oli puikkokoko.
Kooksi sukille arvioisin 34-35. Harmi, kun ei ole tutuissa sen jalankoon omistavaa, niin olisi saanut kuvan, jossa sukat on jalassa. Noin ilman jalkaa olevassa kuvassa ei minun mielestä sukat pääse oikeuksiinsa. Ne on ihan eri näköiset jalassa.

Kun kerta mustista sukista ei tullut sopivia tyttäreni jalkaan, niin tein uudet, jossa värit olivat toisinpäin ja isommilla puikoilla ja lisäsin vielä silmukoita. Muutin vielä mallia hieman omanlaiseksi.
Sain valkoiset aika pian valmiiksi ja totesin, että tyttärelläni (12v) alkaa olemaan samankokoinen jalka, kuin minulla, eli 38. Minulla on kengät kokoa 39 ja tyttärelläni 38, eli ei kauaa mene, että jalka on suurempi, kuin minulla.
Minä tosiaan taidan jäädä perheemme pienimmäksi. Poikani (14v) on jalkakoolta ja pituudelta reilusti minua pidempi, eikä tyttärellänikään enään kauaa mene. Ihan hyvä vain, että heistä tulee pidempiä, kuin minä. Olen 157cm pitkä, eikä muutama lisäsentti olisi ollut pahitteeksi, mutta kun ei, niin ei.

Takaisin sukkiin.
Mustat sukat oli kiva tehdä, koska malli oli aivan uusi, valkoiset sukat tulivat nopeaa, kun vauhtiin pääsi ja nyt on jo kolmannet puikoilla. Ja lisää tulee tuttuun tapaan. Muokkailen mallia omanlaiseksi tehdessäni.


Mukavaa toukokuuta kaikille lukijoilleni ja vierailijoilleni.
Kommentoikaa. Ilahdun kommenteistanne.


4 kommenttia:

  1. Ihania sukkia. Vaikea sanoa, kumpi kivempi yhdistelmä :) Hyvää äitienpäivää!

    VastaaPoista
  2. Ihanat=)) Kivat pitkävartisena. Minullakin on teko listalla tennarisukat, mutta varastossa ei nyt ole sopivaa lankaa ja vielä on tuo ostoskielto päällä, ehkä syksymmällä sitten .

    VastaaPoista
  3. minkä hintaiset ois mustavalkoiset 38 jalkaan? nuo ekat näyttää niin kivalla että pitää laittaa harkintaan..

    VastaaPoista