keskiviikko 28. toukokuuta 2014

tennarisukkia

Nyt olen vihdoin ja viimein saanut koneeni takaisin ja olen saanut kuvia koneelle, joten tähän päivitykseen sisältyy kuvia.
On tämäkin ollut monimutkaista tuon windowsin kanssa. Se kun "lakkasi toimimasta". Aluksi jo säikähdin, että tähän läppäriin ei saisi toista käyttöjärjestelmää, mutta onneksi sain ja konetta uskaltaa nyt käyttää. Kiitos asentajalle.
Hirveä opettelu, kun niin tottu siihen windowsiin, niin tämä tuntuu hirveän monimutkaiselta. Lähinnä kuvien siirto koneelle ja kuvien pienennys. No, tällä mennään.

Tennarisukkia olenkin tehnyt nyt urakalla. Kahdeksat sukat on valmistunut ja kovaa kyytiä on tulossa yhdeksännet. Eli tästä voi taas päätellä, että mieluinen malli on löytynyt. Ekat tein ihan netissä olevan ohjeen mukaan, mutta loput onkin omalla tyylillä tehty.
Nyt ilmat kylmenivätkin senverran paljon, että tyttäreni ottikin tänään vaatekaapista villasukat jalkaan ja kuinka ollakkaan legginsien päälle sujahti tennarisukat. Käytiinkin lääkärissä aamulla, niin lääkärikin ihastui sukkiin. Saa nähä, mitä luokkakaverit tykkää.
Nyt pidemmittä puheitta kuvia. Osa tehty tilauksesta ja osa ylimääräisenä.

Vaikka ilmat ovatkin vielä vähän vilpoiset, niin toivottelen kaikille lukijoilleni oikein mukavaa loppuviikkoa ja ne joilla on juhlia tiedossa, niin onnea juhlien päähenkilöille.
Meillä poika jättää alakoulun taakseen ja siirtyy syksyllä yläasteelle.

4 kommenttia:

 1. Hei! Minä ostin nyt vasta digikameran ja opettelin kuvien laittamista nettiin. Meillä on pöytäkone ja uusi Windows 8 järjestelmä. Myyn tori ja nettimarkkina sivuilla käsitöitäni. Kauniita tennarisukkia olet kutonut.Villasukat mullakin on jalassa. Hyviä juhlailmoja sinne.T:marjalellu

  VastaaPoista
 2. Hei. Kiitos kommentistasi. Miten tuola nettimarkkinajutskassa menee tavara kaupaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Laitoin paljon myyntiin Nettimarkkinoille ja Torisivustoille käsitöitäni,mutta ei ole ainuttakaan ostajaa ilmaantunut sähköpostiini kysyäkseen myytävistäni käsitöistä. Katsojia on ruunsaasti sivustoilla kylläkin.Liekkö ihmisillä rahat loppuneet. En viitsi ihan pilkkahintaan myydä käsitöitä. Hyviä käsityöhetkiä! T:marjalellu

   Poista