perjantai 1. marraskuuta 2013

virkattu lasinalunen

Tai siis monta sellaista.
Niinhän siinä taas kävi, että kun antoi pikkusormen se vei koko käden.
Nyt siis on tullut virkkailtua lasinalusia ihan urakalla.
Lankana on novitan Miami-lanka, mikä on aivan ihanaa. Langassa on 50% puuvillaa ja 50% akryyliä.
Tarkoitus on mennä tuohon naapurikaupungin pienellä kylälle joulumyyjäisiin (23.11) myymään mm. näitä lasinalusia ja nyt kysynkin teiltä arvokkaat blogilukijat, että mitä näillä pitäisin hintana? Itse ajattelin 3.5e kappale. Kuullostaako kalliilta/halvalta? Ostaisitko tällä hinnalla?

Vaaleansiniharmaita on 10kpl, vaalean violetteja on 4kpl ja noita sekavärivioletteja on 4kpl. Lisäksi prässäystä odottaa 5 violettia.
Olen tilannut novitalta lisää miami-lankaa, joten lisää on tulossa.
Lisäksi olen menossa myymään itsevärjättyjä lankojani, virkattuja mattoja, koruja ja muuta pientä, mitä on tullut tehtyä.
Jos vain jaksatte kirjoittaa, niin mielipiteitä kaipailisin.

Hyvää viikonloppua ja pyhäinpäivää kaikille. Meillä ei hirveästi tuota halloweenia vietellä, joten se aihe jääköön tästä blogista pois. Kivahan se olisi varmaan askarrella aiheeseen liittyvää, mutta en ole koskaan viettänyt halloweenia ja tuskin se muuttuukaan enään.

Unohtu...
Osallistukaa arvontaan. Vielä on aikaa.
Arvontapostaus tuossa alempana.


8 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakoita kupinalusia olet tehnyt. Minkä kokoisia ovat ?Ovatko yli 10cm .Jotenki hyvä hinta.Langat maksaa. Mille kylälle meet myymään. Minä menen tuolloin Raahen Naistenmessuille myymään omia villasukkiani.Harmi ,että sama päivä olisi kiva olllut sinne tulla myyjäisiin ostoksille. Käsityöterveisin! marjalellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tuohon Ylivieskaan menen myymään Raudaskylän kristilliselle opistolle.

   Poista
 2. Pirteät kupinaluset olet tehnyt. Hinta sopiva. Yritin äsken kommentoida blogiasi ,mutta ei huolinut.Yritän nyt uudestaan. Minä meen samaaa aikaan Raaheen Naistenmessuille myymään villasukkia ja säärystimiä.Harmi,kun ei pääse sinne myyjäisiin ostoksille. T:marjalellu

  VastaaPoista
 3. kauniita lasinalusia olet tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Kauniita on. Minä en osaa koskaan omille töilleni hintaa sanoa. Mutta ei kuulosta kalliilta !

  VastaaPoista
 5. Kolmas kerta toden sanoo. Väsyneenä ei pitäisi edes yrittää kommentoida, kun klikkailee itsensä vain vahingossa ulos koko järjestelmästä.
  esim. 12 €. Ostaessaan enemmän tunteekin säästävänsä. :) Hyviä myyjäisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas, tekstistä oli osa hävinnyt matkalla. Siis tarkoitin, että hinta ei kuulosta kalliilta, mutta vielä helpommin ihmisiä saa koukutettua "settihinnoittelulla". Näissä toimisi varmasti esim. just neljän tai kuuden setti hyvin. Eli paljousalennus taitaa termi olla ihan suomeksi.

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista