sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Yhteenveto arvonnasta ja arvonnan voittaja

No niin. Nyt ollaan selvitty Eino-myrskystä, joten sain suoritettua arvonnan. Sähköt oli poikki klo 7.30-16.00.
Ensiksi mietteitä...
Arvonnassa toivottiin ohjeita. Tuossa edellisessä postauksessa lupasinkin, että kool aid-värjäyksestä on tulossa vaihe vaiheelta kuvia. Joitakin ohjeitakin voin laittaa tulevista töistä. Haluatteko vain omista keksimistäni, vai jos olen ottanut netistä ohjeen, niin laitanko sen? Aikomukseni on ottaa itseäni niskasta kiinni (tosin ensivuoden puolella), että rupean suunnittelemaan enemmänkin omia malleja (olisiko se sitten uudenvuoden lupaus). Laitan niistä ohjeita. Kumpa osaisin laittaa ohjeita niin, että ne näkyisivät sivupalkissa erikseen.

Minusta on todella kiva, että osallistujia on järjestämiini arvontoihin. Kiitos siitä kaikille osallistujille. Arvostan paljon jokaista sanaa, mitä kirjoititte mielipiteestänne blogistani.

Arvonnan voittaja on:      muru    Minulla onkin osoitteesi, koska voitit myös novitan neulomossa piffin, joten laitan lasinaluset samaan postiin.

Kuten arvata saattoi, niin innostuin arpomaan lohdutuspalkinnoksi virkatun ruusun.
Toisen palkinnon voittaja on      Sikurina    Laitatko minulle osoitteesi ja minkä värisen ruusun haluat; Tumman violetti, vaalean violetti, valkoinen, punainen, vai musta.

Minä niin tykkään näistä arvonnoista, että taidan järjestää heti ensivuoden puolella taas arpajaiset.

Kaikille blogini lukijoille toivotan oikein mukavaa alkutalvea, vaikka ilma ei aina olisikaan niin hyvä, mutta pitäkää mieli korkealla ja muistakaa, että joulukin on tulossa (vai rupesiko masentaa?).

4 kommenttia: