keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Lisää avaimenperä-/laukkukoruja

Jes. Sain luottotoimittajaltani ostettua lankakerä-, pöllö- ja perhosriipuksia, joista oli heti pakko päästä tekemään koruja. Enhän mä tiedä, että mihin näiden kaikkien kanssa joudun, kun ei ole avaimiakaan niin paljoa, että olisi kaikille koruille käyttöä. Mutta kuten sanottu, niin minulla tuppaa aina karkaamaan käsistä kaikki hommat, mistä innostun, joten niin tässäkin taisi käydä. Sitten on varastot pullollaa koruja ja lankavärjäyksiä.
Tulis varmaan kivoja korviksiakin näistä. Tosin pöllöt ja perhoset saattaa olla aika isoja ja painavia, että pitää miettiä korviskoukunkin koko suhteessa koruun. Oiskohan mulla vielä niitä isoja koukkuja...
Pidemmittä puheitta. Tässä korut.

En tiedä onko sitä tullut kylmetettyä itsessä kunnolla, koska kokoajan on kamalan kylmä, vaikka sisällä (kotona) on lämmin. Työpaikalla on aika vilposta. Aulassa ollut kylmimmillään 15.2 astetta lämmintä ja sielä, kun viettää suurimman osan työajastaan, niin pakostakin kylmä menee luihin ja ytimiin. On mulla onneksi bontso, mitä pidän päällä. Edellinenkin työpaikka oli kylmä sisätiloiltaan.
Olenkin sanonut, että mä olen jo niin umpijäässä, että en kerkeä sulaamaan edes kesälläkään.
Toisaalta mä inhoan liian lämmintäkin....Sellaista se on, mikään sää ei kelpaa...Perinteistä Suomalaista jurputusta.
Toivottavasti te rakkaat lukijani ette ole kylmissänne.


2 kommenttia: