sunnuntai 24. elokuuta 2014

Elokuullekkin muutama tiskiliinakuva

Tosin virkkasin nämä kuun vaihteessa, eli heinäkuun ja elokuun tiskiliina-aikaansaannoksia tässä.
Yhteensä tiskiliinoja tuli tehtyä 34 kpl ja useampi aina samaa väriä. Siksi saattaakin olla samanlaisia kuvissa.
Malli on muokattu prinsessajuttu-blogissa olevasta ohjeesta.
Nyt olenkin siirtynyt muihin hommiin, eli tiskiliinat saa jäädä taka-alalle hetkeksi.
Muutamat siililapaset, kahdet ylipolven villasukat, pöytäliina/tabletti ja tennarisukat ovat valmiina ja vielä postaamatta.


Alimmaisessa kuvassa olevat ovat tällä hetkellä myyntilaatikossa.
Josta tulikin mieleeni, että olin eilen naapuripitäjässä myymässä töitäni mm. tennarisukkia, tiskiliinoja, korviksia, värjättyjä lankoja, sukkia, lapasia, virkattuja mattoja, yli polven sukkia ym. Pöytään ei enään mahtunut virkatut ruusut, eikä lasihelmikorut.
Tiskiliinoista tuli mielenkiintoisimmat kommentit: Yksi kailotti kovaan ääneen, että KAIKKI tiskiliinat haisee, vaikka muut väittää toisin, Yksi oli jo ostamassa, mutta totesi sitten, että ei haluakkaan tiskiliinaa, Yksi totesi, että onhan nämä ihan hyviä jollekkin osalle ihmisiä (?) ja yksi tuumasi, että tiskiliina, no joo, en osta. Yksi jopa sanoi, että eihän näitä raahi käyttä.
Yhteenvetona voinkin kertoa, että yhtäkään liinaa en saanut myytyä. Hintana minulla oli 8e ja minusta se on ihan hyvä hinta, kun liinan kokokaan ei ole niin kamalan pieni, olikohan noin 23cm*24cm.
Maksaisitteko te 8e tiskiliinasta? Lankana siis joko 70%bambua ja 30%puuvillaa tai 50%bambua ja 50%puuvillaa.
Muuten myyntiä tuli sen verran, että sain pöytäpaikan (10e), bensat ja kauppareissun tehtyä, eli voin sanoa, että kannatti.
Ensi sunnuntaina menen kaverini kanssa Iisalmeen Juhani Ahon museolle myymään. Siellä on elotori. Jos asutte lähellä, niin tulkaahan katsomaan ja bongaamaan minut.

Mukavaa elokuun viimeistä viikkoa.
2 kommenttia:

  1. Kauniita nuo tiskirätit :) Hinta ei ole mielestäni paha. Nuohan kestävät pesukoneessa pesua vaikka kuinka monta kertaa.
    Onnea Iisalmen keikalle! On vähän kaukana meiltä.

    VastaaPoista
  2. Ei ole hinta paha, ei ollenkaan. Kauniita ovat. Kaikki tiskiliinat alkavat haista,jos niitä ei pese välillä. Ja onhan se ekologisempaa käyttää pestäviä tiskiliinoja,kuin näitä, jotka hajun tullessa heitetään roskikseen. Ihmiset osaavat olla ...outoja.

    VastaaPoista