lauantai 2. elokuuta 2014

Ylläripaketti?

Hei!

Käytiin lasten kanssa äsken naapuripitäjässä ostamassa vähän koulutarvikkeita ja vaatteita. Linnuille ja kissallekkin löytyi jotain kivaa, mutta onneksi lankoja en tälläkertaa haalinut. Tosin pahvilaatikoita langoille kyllä.
Värjäsin viime sunnuntaina lankoja ja otin joitakin tilannekuvia, niin lähiaikoina saatte postauksen siitä, kuinka minä värjään lankoja.

Piti jo eilen kirjoittaa, mutta sain töissä niin hirveän ilmeisesti migreenikohtauksen, että kotiin tullessa otin 700mg buranan ja menin maate.
Olo vain tuntu huononevan ja otin vielä puolikkaan buranan, joka pysyi sisälläni puolisen tuntia ja sen jälkeen piti mennä oksentamaan. Sen jälkeen otin vielä sen toisen puolikkaan ja tänäänkin vielä on sellainen "höntti" olo. Tuntuu, kuin olisi ollut hiuspanta päässä, joka painaa.
Mä niin inhoan oksentamista, että pidätän kyllä viimeiseen hetkeen, ettei tarvitsisi oksentaa. Kahden raskauden aikana aikoinaan oksensin ensimmäiset puolivuotta, eli tiedän kyllä tunteen ja siksi en ensimmäisenä ole kyllä oksentamassa.

Nyt saa riittää äskeisestä "puhuminen", koska oli mulla ideaakin.
Olisiko sellaisessa vaihdossa mitään järkeä, että ilmoittaudut tähän postaukseen, niin minä lähetän sinulle jotain itsetekemää esim. 20e edestä (plus postit) ja sinä minulle.
Voitaisiin sopia tarkemmin joko niin, että se on virkattua, neulottua, koruilua tms. tai sitten ihan yllärinä.
Mitä olette mieltä?
Tarvitseeko mitään tarkempia tietoja olla?
Tietysti sen verran voisin rajoittaa, että korkeintaan kuuden kanssa tälläerää voisin tällaiseen ruveta.

Mukavaa elokuun alkua kaikille ja muistakaa juoda vettä tai jotain muuta märkää.
Ostinkin kauppareissulta lidlistä kaksi kuuden päkin vissyä (0.5l), kaksi kuuden päkin limpparia (0.5l) ja kuusi tarjouksessa olevia appelsiinimehuja. Eiköhän tämä neljälle riitä joksikin aikaa.

6 kommenttia:

 1. Aha äskeinen komma ei tullutkaan. Eli minä voisin alkaa tuohon; ). Mutta multa voi tulla sitten mitävain kun luovuus" pääsee valloilleen;)..

  VastaaPoista
 2. Tämä voisi ollakin kiva kokemus. Yleensä kaikki vaihdot vaatii jotain tiettyjä musteita, millä leimata tai paljon rahaa, millä ostella. Nyt kerrankin voisi ihan itse tehdä. Millonkas tämä olisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep.
   Aloitetaan vaikka heti.
   Laita asian tiimoilta minulle sähköpostia. Toivomuksia esim.

   Poista
 3. Heips! Minäkin voisin tulla mukaan, jos mahtuu? :)

  VastaaPoista